لنوو و تولید بی حاشیه ترین اسمارتفون
شرکت لنوو اگرچه بیشتر در زمینه لپتاپ و سیستم های کامپیوتری شناخته می شود اما به نظر می رسد قصد داشته در صنعت تلفن هوشمند اقدامی بزرگ انجام دهد. اقدامی که باید آن را معرفی بی حاشیه ترین گوشی هوشمند دانست.
این کمپانی چینی در تلاش است تا در صنعت تلفن هوشمند حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد. از این رو سال 2014 برند موتورولا را از گوگل خریداری کرد و این بخش با تمام تلاش روی آن فعالیت دارد.
اطلاعات دقیقی در دست نیست و گفته می شود مدل دارای نسبت صفحه نمایش به بدنه 95 درصدی می باشد که تاکنون در هیچ اسمارتفونی مشاهده نشد. اطلاعات دقیقی از مشخصات مدل در دست نیست و پیش بینی می شود که بزودی شاهد انتشار اطلاعات کاملی باشیم.
به هر حال باید منتظر ماند تا روشن شود برند چینی چه برنامه ای در سر داشته و چگونه محصولی را معرفی خواهد کرد.
منبع